Tuesday, June 21, 2016

FAUXCHELLA- My Perfect Music Festival

Summer also means festival season is now upon us with the sun getting warmer, hair getting lighter, skin getting tanner and night getting longer. Ahh.. what a perfect combination for festival music, dont you agree?
Summer festival season made its debut with Coachella being held!! But I have to admit, as much as I would love to go to one, I have never been to a music festival before. but I hope one day I can dance in the ocean of my favorite artists. xx

The company TickPick has created awesome ideo for fauxchella! an i got a chance to make my own festival dream. TickPick is a site where you can purchase and/or sell Concert tickets and Nfl tickets. As you can see They also provided me with a customized poster to feature my dream “Fauxchella” lineup.

This is my must listen artists lineup for my fauxchella!

Kygo is a Norwegian DJ, songwriter, record producer and musician. He garnered international attention with his remix of the track "i see fire" by Ed sheeran. He’s the one who introduced sub genre “house” into new genre named “ tropical houce music”.

And next is Alan Walker! Alan Walker makes his debut on NoCopyrightSounds with an instant House hit. At first, the slow rhythm at the is just the beginning, once it picks up, you're left with one of the best music sensations you could possibly enjoy, pair that up with it's steady beat, and there you have it, Alan Walker's Faded.

I would love to listen to Mike  Posner “i took a pill in ibiza” i guess that’s a perfect song for festival where i can dance but still cozying with my folks.

 And song like Dawin-dessert upbeat rhythm, making you want to dance all night. Perfect for a festival!

If im tired of dancing i can still hear some sweet and bluesy music like James Bay “let it go” or “hold back the river”. i would love to watch his performance!!

I guess that’s the end of my must-listen list for my fauxchella.*pouting* im so excited writing this article and imagine all of this things lol. So i hope you enjoyed my perfect fauxchella fest.
And dont forget to check TickPick if you need any  Concert Tickets ,Nfl Tickets and more!!

Tickpick, where smart fans buy and sell tickets. 

Tuesday, June 14, 2016

How To Wear Mules

Mule, a French word, is a style of shoe that is backless and often closed-toed. Mules can be any heel height - from flat to high. The style is predominantly (but not exclusively) worn by women.
You have  got your statement oufit now you can also go with your statement shoes! The hottest and comfortable trend of SS2016 is the mule!  Mules have been around for a long time now, but they’re really enjoying a particularly big moment in the spotlight right now.
The shoe we can't get enough of this season is not only elegant and polished, but also the most comfortable style around! With a flat sole and easy slip-on style, the slipper mule shoe trend is certainly one we can get behind—and suggest you quickly do too. While this season's fur-lined Gucci loafer has become a favorite among bloggers and editors and this is my favorite one too, this must-have shoe style comes in all styles, wanna know how to rock this shoes? Well check it out girls

1. Mules and skirt
You can pair your maxi skirt to make it a lil bit vintage yet classy looks.
source: whowhatwear

  2. Mules and jeans
I told you that mules can go with anything and that included jeans! You can still looks chic yet casual with jeans and t-shirts. You will look absolutely flawless!

                                                                         source: pinning.com 
3. Cullotes and Mules
pair both of the hottest trend in one and make the spotlight comes to you!

4. Skirt and Mules
go walk in the park and dont forget to wear your mules!

source: damselindior.com

5. Flat Mules and Everyday Wear
Flat mules look absolutely cool. Be it for a formal event or a casual day out, you can wear them with ease and great style. Pair it with your favorite pair of jeans or trousers.

                                                                                  source: pinning.com

Thank you for reading xx

Sunday, June 12, 2016


hi guys,
pada blog aku hari ini aku akan membagikan kalian hasil kreatif aku dan temanku. mungkin kalian bertanya-tanya apa sih berpikir kreatif itu ? bagi aku pribadi kreatif itu melakukan hal-hal di luar zona nyaman kalian dan hari ini sesai dengan mata kuliah aku creative thinking, aku dan jenny akan membagikan kepada kalian hasil pikiran kreatif kami. sekilas tentang teman saya jenny atau lebih tepatnya zenny dia itu hobi makeup dari beauty makeup sampai ke makeup yang mukanya aneh-aneh gitu deh hehe. kalian juga pasti bingung kan apa sih kolaborasi yang akan kami lakukan? jadi zenny itu akan makeup-in fashion victim kami dan saya yang akan menjadi fashion stylishnya. kami akan menyajikan 3 penampilan. jadi selamat membaca!!


1. Casual looks 

looks pertama dari kami yaitu casual!! casual ini sangat cocok untuk lunch atau untuk hangout santai dengan teman-teman kalian tapi tetap keliatan stylish dan tidak ribet! oleh karena itu aku memakaikan bow belt top dengan cullotes dan flatshoes sangat simple kan?! karena eventnya santai dan cocok untuk di siang hari warna yang aku juga pakaikan juga warna-warna muda yang kalem kepada fashion victim aku, dan tentunya makeup by jenny, makeupnya pun  tidak terlalu heboh cocok untuk kalian yang ingin nongski-nongski cantik :)

2. Formal looks

penampilan kedua yaitu formal! disini outfit yang dikenakan lebih elegan karena untuk formal event yang cocok seperti dinner date. aku memilih tema monochrome untuk formal looks ini dengan mengenakan halter croptop dan bodyscon skirt dan tentu saja pump heels untuk menunjang kaki kalian agar terlihat lebih slim dan seksi! untuk makeupnya pun terlihat lebih elegan dan seksi dengan menggunakan lipstik merah :)

3. Alien Circus 

TA-DAAAAA ini penampilan terakhir dari kolaborasi aku dan jenny!! jadi disini jenny mengeluarkan skillnya dalam makeup dengan menggunakan tema seperti alien!! makeupnya bisa dilihat lebih lanjut di link yang aku share :) dan untuk outfitnya karena kami pakai tema alien aku menggunakan 2 pieces clothes yang pertama itu high neck top dan luarannya bow belt top dengan cullotes putih. high neck topnya sih yang menurut aku bikin kayak alien karena tinggi banget jadi kayak jubah gitu hehe ! so ini lah hasil dari berpikir kreatif dari aku dan jenny semoga kalian suka dan kami sukses dalam tugas kami!

Thank you for reading guys :)xxxx

FANY SUNJAYA - fashion victim

untuk yang ingin nonton video JENNYID X THEMORBENZO silahkan klik link dibawah ini! jangan lupa like dan subscribe yah komen kalian juga akan kami tunggu loh :)x